0 (212) 320 93 21
hebemed@hotmail.com
Yorumlar
30 Yorum
Emel Yılmaz

İstanbul

ÇOK ŞANSLIYIM ÇÜNKÜ HEBE MED İLE TANIŞTIM...
Güler yüzün,mütevaziliğin,hijyenin,dürüstlüğün,kaliteli hizmet anlayışının hakim olduğu çok güzel bir işletme.Kesinlikle bir kere gittiğiniz takdirde müdavimi olacağınız, yapılan uygulamalarla kendinizi özel hissedeceğiniz bir işletme. Güler Hanım ve Sevgi Hanım ilginiz,alakanız için çok teşekkürler...
12 yıl önce
Yeşim Küçük

İstanbul

kaşlarım gayet doğal oldu
Karşılanmaktan işlem bitene kadar gayet memnun kaldığım bir samimiyet ve doğallık vardı çok memnun kaldım işlemden özellikle istediğim her detaya kadar sorulması ve sonucun güzel çıkması çok güzel ellerinize sağlık:)
12 yıl önce
Zehra Demirbag

İstanbul

TEŞEKKÜR EDERİM
Farklı bir fırsatından faydalandım ama gerçekten çok nezih bir yer ulaşımı çok kolay güvenilir ve uzman birinden hizmet almanın keyfini yaşayın..herkese tavsiye ederim
12 yıl önce
Fatma Baydur

İstanbul

işletmenin kalitesi kendini gösteriyor.Her yer tertemiz,ışıl ışıl ve hijyenik.İşletme sahibinin ilgisi ve profesyonelliğine ise diyecek yok.Müşteri memnuniyetini gerçekten amaç edinmiş , nezih ve şık bir mekan..çok memnun kaldım,herkese şiddetle tavsiye ederim..
12 yıl önce
Havva Çetinkaya
2012 yılından bu yana kaşlarımda dökülmeler başladı. Önce cilt doktorlarına gittim.Kaşlarımda saçkıran bulundu. İlaç tedavisine başlandı.Ne yazık ki yanıt alamadık. Sonra saç ve kirpik serumlarını denedim. Yine sonuç alamadım. kaşlarınız çıkmayabilir dedi. Bunun üzerine HEBE MED den kaş kontürü fırsatı aldım. Açıkcası oldukça gergin gittim. Ama gerek mekan gerek hizmet verenlerin samimiyeti beni rahatlattı. Güler hanımın titiz çalışmasıyla kaşlarıma kontür yapıldı. Ben Aydın'dan İstanbula sık sık gelip gidiyorum. İşim geregi birçok toplantı ve seminerlere katılıyorum. Yeni kaşlarımla artık daha sağlıklı görünüyorum. Bu da moralimi ve motivasyonumu yükseltiyor. Hebe Med çalışanlarına teşekkür ederim..En kısa zamanda yanınızdayım..
12 yıl önce
Şeyma Yavuzz
Gercekten harika bi güzellik salonu
12 yıl önce
Pınar Erten

İstanbul

güler hanımın temiz ve hijyenik mekanında huzurla uzman bilgileriyle kendinizi ona teslim edebilirsiniz yaptığı işlemlerde başarıyı görebilirsiniz....
12 yıl önce
Sevgi Kuru

İstanbul

içeriye girer girmez işletmenin kalitesi kendini gösteriyor.Her yer tertemiz,ışıl ışıl ve hijyenik.İşletme sahibinin ilgisi ve profesyonelliğine ise diyecek yok.Müşteri memnuniyetini gerçekten amaç edinmiş , nezih ve şık bir mekan..çok memnun kaldım,herkese şiddetle tavsiye ederim..
12 yıl önce
Sibel Karalı

İstanbul

Aldigim firsattan fazlasiyla memnun kaldim..Guler hn.ve Serap hn. guler yuzlu islerini titzlikle yapiyorlar..ortam cok sicak ve guzel. Hijyene onem veriyorlar..herkese tavsiye ederim..bundan sonrada gitmeye devam edecegim..Guler hanima ve Serap hanima tesekkur ederim.
12 yıl önce
Hebe Med Güzellik Salonu
Bizde sizin gibi kişilerle tanışmaktan büyük mutluluk duyduk düşüncelerinizden dolayı teşekkür ederiz.SEVGİLERLE.
12 yıl önce
Sibel Karalı

İstanbul

kesinlikle tavsiye ederim
Ilk defa bir firsattan yararlandim ve Hebe Med guzellik merkezinden cok memnum kaldim..herkese tavsiye ederim..cok guler yuzlu samimi insanlar..cok sicak aile ortaminda hissettiriyorlar kendinizi..ayrica hijyene onem veren islerini titizlikle yapiyorlar.Guler hanima ve Serap hanima cok tesekkur ederim..Orda tanistigim Gonul hanim da ayrica cok muhtesem bir kisilik..hepsine sevgiler..
12 yıl önce

İletişim Bilgileri
ADRES
Abide-i Hürriyet Cad. Ferah Palas Apt. No:173 Kat:1 D:2
Şişli / İstanbul
TELEFON
0 (212) 320 93 21
0 (535) 228 80 36
Fotoğraf Galerisi
  • Hebe Med Güzellik Salonu
  • Hebe Med Güzellik Salonu
  • Hebe Med Güzellik Salonu
  • Hebe Med Güzellik Salonu
  • Hebe Med Güzellik Salonu
  • Hebe Med Güzellik Salonu
  • Hebe Med Güzellik Salonu
  • Hebe Med Güzellik Salonu
Çalışma Saatleri
  • PAZARTESİ 09:30 - 19:30
  • SALI 09:30 - 19:30
  • ÇARŞAMBA 09:30 - 19:30
  • PERŞEMBE 09:30 - 19:30
  • CUMA 09:30 - 19:30
  • CUMARTESİ 09:30 - 19:30
  • PAZAR Kapalı